Balkono durys

Patvarios ir funkcionalios balkono durys yra svarbi jaukių ir patogių namų detalė. Aukštos kokybės balkono durys puikiai tinka tiek daugiabučiams, tiek privatiems namams.

Savo balkonui užsisakykite standartines duris arba rinkitės individualią komplektaciją, kuri geriausiai atitinka Jūsų poreikius. Gyvenant šalia judresnės gatvės ar kitoje triukšmingesnėje aplinkoje verta pagalvoti apie stiklo paketą, turintį geresnę garso izoliaciją.

Jei balkonas yra privačiame name arba pirmuosiuose daugiaaukščio pastato aukštuose būtų apdairu rinktis sprendimus, kurie padidina saugumą. Lango rankena su užraktu bei priešįsilaužiminės technologijos padidins Jūsų namų saugumą.

Balkonų durų priedai leis kurti dar jaukesnę ir patogesnę namų aplinką. Todėl būtinai pagalvokite apie galimybę užsisakyti orlaides, roletus, tinklelius nuo vabzdžių ir kitus elementus, kurie suteiks daugiau komforto.

Balkono durų profilio spalva turėtų derėti prie lango rėmų bei bendro interjero bei eksterjero kolorito.

Balkono durų savybės

Funkcionalios

Balkono durys yra itin funkcionalios. Patogios varčios užtikrina lengvą reikiamo oro srauto reguliavimą, o apkaustai suteikia mikro ventiliacijos galimybę.

Lengva konstrukcija

Lengva balkono durų konstrukcija neapkrauna dideliu svoriu pastato konstrukcijų, todėl puikiai tinka net ir senesnės statybos namams.

Patvarios

Ilgaamžiškumas ir patvarumas – vienas didžiausių balkono durų privalumų. Tinkamai pasirinktos ir gerai įmontuotos balkono durys tarnauja ilgus dešimtmečius.

Naudinga informacija

Kaip išsirinkti balkono duris?

Renkantis balkono duris, visų pirmiausia, derėtų kruopščiai įvertinti visų šeimos narių poreikius bei lūkesčius. Jei nesate tikri, kokias balkono duris rinktis, kreipkitės į šios srities specialistus, kurie padės atrasti geriausią variantą jūsų būstui.

Ką būtina žinoti apie balkono duris?

Renkantis balkono duris svarbu atkreipti dėmesį ne tik į jų išvaizdą ar kitus išorinius parametrus. Ne mažiau svarbu yra įvertinti funkcionalumą: garso ir šilumos izoliaciją, sandarumą, ventiliacijos galimybes bei kitus rodiklius. Taip pat nemažiau svarbu ir balkono durų kaina – nesirinkite paties pigiausio varianto – tikėtina, kad tokios duris nuvils labai greitai ir teks papildomai investuoti į naujų įsigijimą. Verčiau rinkitės patikimo gamintojo variantą ir montavimo darbus patikėkite patyrusiems meistrams.

Kiek kainuoja balkono durys?

Balkono durų kaina priklauso nuo to, kokių matmenų durys jums yra reikalingos. Be abejo, svarbu ir tai, kelių dalių duris pasirinksite. Sužinoti tikslią balkonų durų kainą galite susisiekę su specialistais, kurie patars bei padės nuspręsti, kokį variantą rinktis.