Berėmės balkonų stiklinimo sistemos: 3 privalumai

Modernus skandinaviškas interjero ir eksterjero stilius dar toli gražu niekur nesitraukia ir, panašu, kad to daryti nė neplanuoja. Minimalistinė ir tvari filosofija puikiai tinka prie šiandieną gvildenamų vertybių, tad bandome pritaikyti jas ir savo būste. Vienas tokių būdų, kaip gyventi tvariai ir moderniai, yra berėmis balkono stiklinimas: sunaudojama mažiau resursų gamybos procese, gaunama daugiau šviesos, izoliuojamasi nuo įvairių aplinkos veiksnių ir trukdžių. Pateikiame tris šios sistemos privalumus – galbūt bus lengviau apsispręsti, jei planuojate modernizuoti savo balkoną ar terasą.

Izoliacija

Berėmė balkonų stiklinimo sistema – puikus pasirinkimas norint atsiriboti nuo kaimynų ar nuo įvairių aplinkos veiksnių: oro pokyčių, triukšmo ir t.t. Negana to, apsisaugosite nuo paukščių sukamų lizdų ir viso proceso paliekamos netvarkos. Šiose sistemose naudojamas grūdintas stiklas puikiai apsaugo tiek nuo stipraus vėjo, liūties ar pūgos, tiek nuo šalčio – šitaip galite ramiai leisti laiką įstiklintoje terasoje ar balkone net ir siaučiant šalčiausiam speigui. Panorėjus, tokią sistemą galima izoliuoti papildomai, kad užtikrintumėme maksimalų komfortą. Jei kyla daugiau klausimų, nedvejokite kreiptis į Langų sistemų specialistus – patarsime, padėsime, o panorėjus pateiksime ir pasiūlymą!

Estetika

Ko gero, aiškiausias tokio balkono stiklinimo privalumas, tai nepaneigiama moderni išvaizda. Kaip jau minėta, skandinaviškasis modernumas dar tikrai niekur nesitraukia, o kaip tik populiarėja – apsidairius išvystame vis daugiau modernių ir šiuolaikiškų sprendimų. Skaidrus stiklas ne tik suteikia paprasto, tačiau prabangaus minimalizmo, bet ir praleidžia maksimalų kiekį dienos šviesos, dėl ko jūsų erdvė neliks apsiblaususiu kambarėliu – tokioje terasoje ar balkone galima ne tik priimti svečių būrį ar pusryčiauti su šeima, bet ir įsirengti tikrų tikriausią namų ofisą. Galiausiai, net ir vakarėjant bus galima pasidžiaugti paskutiniais saulės spinduliais ir paskaityti knygą ar tiesiog atsipalaiduoti. Negana to, toks pasirinkimas gali būti pritaikytas prie bet kokio namų interjero stiliaus, kas leidžia sukurti unikalų, įdomų ir šiuolaikišką įvaizdį.

Patogumas

Berėmė balkono stiklinimo sistema yra itin patogi eksploatuoti. Stiklinės sekcijos juda ratukų pagalba, dėl ko varčios stumdymas tampa itin komfortiškas ir paprastas – toks pasirinkimas ypač pravers senyvo amžiaus žmonėms, kuriems gali būti sunku judinti stambesnes konstrukcijas. Negana to, tokios sistemos nereikalauja papildomos priežiūros – milteliniu būdu dažytos ar anoduotos konstrukcijos yra atsparios įvairiems aplinkos veiksniams ir permainingam orui. Dėl pastarųjų faktorių stiklai ilgai išlieka švarūs ir skaidrūs, tad neblokuojama saulės šviesa. Toks pasirinkimas neabejotinai prisideda prie tvarumo iniciatyvos, mat ši patogi ir praktiška sistema yra pigesnė ir nereikalauja papildomų išlaidų montavimui ar priežiūrai, ką jau kalbėti apie tai, kaip sutaupoma pinigų šildymui. Minėtasis atsparumas atmosferos poveikiui užtikriną šios sistemos ilgaamžiškumą be jokios reikmės remontui – puikus pasirinkimas vertinantiems praktiškumą ir patvarumą.