Svetainės kambario idėjos: stumdomos terasos durys

Ne paslaptis, kad kiekvieną sezoną ieškome naujesnių ir populiaresnių idėjų savo namams – nesinori ištisus metus gyventi toje pačioje aplinkoje, tad šiek tiek pakeisti pastarąją yra išties sveika. Kartais net patys nesusimąstome, kaip naujos spalvos, formos ar būtiniausi kambario mechanizmai ir sistemos gali teigiamai pakeisti visą atmosferą ir mūsų nuotaiką. Vienas tokių inovatyvių ir šiuolaikiškų sprendimų – stumdomos terasos durys, kuo puikiausiai pritampančios modernioje svetainėje.

Keletas bendrų privalumų

Stumdomos terasos durys yra patogus ir funkcionalus sprendimas, pakylėsiantis jūsų svetainę į kitą lygį – pajusite nepaneigiamą modernaus interjero stiliaus aurą, kuri džiugins kaskart užėjus pailsėti. Lengvas atidarymas ir uždarymas užtikrina patogų ir sklandų vaikščiojimą tarp patalpų ar lauko ir vidaus, o puikus orų matomumas nevers kišti lauk nosies siaučiant šaltam speigui ar pliaupiant nemaloniam lietui. Negana to, tokios durys taps dar vienu langu, praleisiančiu dar daugiau natūralios saulės šviesos – ne tik mėgausitės puikiu apšvietimu, bet ir išleisite mažiau pinigų elektros sąskaitoms. Nepamirškime ir privatumo bei saugumo – sklandžiai užsiveriančios stumdomos terasos durys užtikrins patogų ir ramų poilsį svetainėje, o suderinamumas su namo architektūra leis rinktis daugelį medžiagų: medį, metalą ar plastiką.

Izoliacinės savybės

Norint užtikrinti gerą šilumos ir garso izoliaciją svetainėje, kur dažniausiai ir einame pailsėti ar tiesiog ramiai praleisti laiką, patariame rinktis stumdomas terasos duris. Sandariai sujungti durų profiliai neleis į vidų patekti jokioms pašalinėms medžiagoms ir reiškiniams: nei drėgmei, nei garsui, nei šalčiui. Tai itin svarbu, mat užtikrinama ne tik ramybė, bet ir tinkamas kambario mikroklimatas bei apsauga nuo pelėsio – užpuolus pastarajam gali tekti pakloti nemažai pinigų remonto darbams ir cheminiam valymui, kurio garai sveikatai tikrai nepadeda. Specialūs izoliaciniai sluoksniai užtikrina gerą šilumos ir garso izoliaciją, negana to, padidina ir durų patvarumą ir prisideda prie bendro saugumo.

Estetika

Stumdomos terasos durys turi išties nemažai gerų savybių, tarp jų ir patogūs bei šiuolaikiški estetiniai ir interjero sprendimai. Tokias duris galima gaminti tiek iš medžio, tiek iš metalo, tiek iš plastiko, tad įmanoma pritaikyti prie kone bet kokio dizaino – puikiais privalumais galės džiaugtis ir klasikinio, ir modernaus skandinaviško stiliaus namai. Negana to, kai kuriuos variantus galima nudažyti ir bet kuria pasirinkta spalva, tad savo variantą atras net patys išrankiausieji. Taigi, stumdomos terasos durys yra ne tik praktiškas, bet ir estetiškas bei stilingas pasirinkimas, suteikiantis namams unikalų ir išskirtinį įvaizdį.

Suprantama, kad gali būti sunku išsirinkti atsižvelgiant į platų pasirinkimą bei suasmeninimo galimybes, tad kilus klausimams nedvejokite ir kreipkitės į Langų sistemų specialistus: apžiūrėsime jūsų svetainę, patarsime, atsakysime į visus jūsų klausimus, o panorėjus pateiksime pasiūlymą!